Udråbstegnsikon til generel advarsel

Indtast kun personoplysninger – fx CPR- og tlf.nr – i felter hvor du udtrykkeligt bliver bedt om det

Beregn registreringsafgift

Beregn registreringsafgift

På denne side kan du beregne registreringsafgiften af et køretøj.

  • 1. Vælg beregningstype
  • 2. Køretøj inden ændring
  • 3. Køretøj til beregning
  • 4. Beregn afgift
«
»

Vælg beregningstype

Vælg beregningstype

Vælg beregningstype

OBS!

Folketinget har vedtaget lov om nye bilafgifter (lov nr. 203 af 13. februar 2021). Loven træder i kraft den 1. juni 2021, men de dele af lovforslaget, der vedrører registreringsafgiften, vil få virkning fra og med den 18. december 2020. De nye regler kan have betydning for afgiftsberigtigelser, som foretages i perioden fra og med den 18. december 2020 til og med den 31. maj 2021, og kan resultere i, at Motorstyrelsen foretager en efteropkrævning eller tilbagebetaling til den, der har pligt til at afregne afgiften.


Bemærk: Det er pt. ikke muligt at beregne registreringsafgiften grundet en fejl på brændstofforbruget. Fejlen er kendt og vil blive rettet hurtigst muligt med næste release.

 Motorregistret har desværre fortsat fejl i forbindelse med beregning af nedvejning af varebiler, omregistrering til personbil og "plug in hybrid" biler, som vi håber på bliver løst snarest muligt.

Indtil problemet er løst, kan du finde den differenceafgift du skal betale ved at lave 2 beregninger.

NEDVEJNING:

I stedet for nedvejning vælger du andet og laver en beregning på det varebilen skal være (typisk 95%) og en på det den er nu (typisk 50%). Forskellen på de 2 beregnede afgifter er det du skal betale.

GUL til HVID:

Her vælger du andet i stedet for omregistrering til personbil, og laver en beregning på det den skal være (personbil), og en på det den er (varebil). Forskellen på de 2 beregnede afgifter er det du skal betale.

Vær i disse sager opmærksom på, at der henhold til registreringsafgiftslovens §5 stk. 12 højst kan modregnes den afgift der oprindelig er betalt på varebilen. Det medfører, at den viste varebilsafgift kan blive kraftigt reduceret og i enkelte tilfælde være 0,- (typisk på biler der kører meget langt på literen)

Du skal her vælge anmeldelsesårsagen.

*

Du er ikke logget ind.

Funktionsområde

Systemet arbejder, vent venligst

   Et øjeblik …
til top